Poster un message
 


Pekka Laine: A nice place

I volunteer worked in Dorothé's place about three weeks and she proved to be a wonderful host. She is very flexible in working hours and the work is varied. She is a marvellous cook and she even made packed lunch for the weekends I stayed outside. But be aware, if you come alone and don't have your own car, you have to be able to stand a little bit of solitude as it is after all quite quiet countryside. Which was easy for me as I come from Finland... ;-)


24/09/12
Bianca: Copied from guestbook with permission

15th August 2011 Hi Dorothé, thank you so much for this beautiful experience. I wish I could stay more but perhaps we will see eachother again.Everything was lovely, the place is terrific, your animals are wonderful. Tommy is gorgeous, Zampi is the smartest dog I have ever seen and the sheep are very sociable. I wish you all the best and I hope all your plans will come true, have a great time in the little paradise and I hope we will meet again soon! Grazie, Bianca


15/08/11
Martin, Heleen en Nienke Sussbauer: met toestemming overgenomen uit het gastenboek

14 augustus 2010 Lieve Dorothé, we hebben het reuzefijn gehad de afgelopen week. Erg genoten van het heerlijke Italiaanse eten met ingredienten uit eigen tuin, de mediterrane geuren en sfeer. We zijn onder de indruk van de mooie oude plaatsjes en stadjes die we zagen en het Italiaanse landschap. Bedankt Dorothé voor je gastvrijheid en je enthousiasme! En last but not least; veel succes met het realiseren van al je plannen! Veel liefs van Martin, Heleen Ik vind het hier echt heel erg leuk. We zijn hier maar een weekje geweest en dat ging jammer genoeg erg snel voorbij! Maar het was super gezellig! Ik wil hier heel graag nog een keer komen. Liefs, Nienke


14/08/10
Fam Prins: Met toestemming overgenomen uit het gastenboek

16 september 2011 Lieve Dorothé, wat heb je ons verwend! We hebben genoten van je gastvrijheid, heerlijke maaltijden en wijn. Monte Cerro staat voor rust en genieten.Jammer dat we niet wat langer kunnen blijven. Hartelijk dank voor drie fantastische avonden. Arrivederci, Leny en Steven


16/09/11
Marjan: We komen terug!

Ha Dorothé, Het is alweer een tijdje geleden dat we op Monte Cerro waren, maar ik denk er nog regelmatig en met plezier aan terug. Het weer was goed, de omgeving prachtig, de stadjes mooi. We hebben lekker geslapen. Je hebt heerlijk voor ons gekookt. We werden altijd warm ontvangen door Bobo en Zampi. Het was er rustig maar er was ook altijd wat te doen. Het is gewoon ideaal daar boven op jouw berg. Dus als het weer nodig is om bij te komen van onze dagelijkse beslommeringen, dan weet ik waar we moeten zijn..... Veel groeten! Marjan


24/06/12
 
Powered by Phoca Guestbook

bedandbreakfast.com Zoover ANWB