Poster un message
 


Jalontop: Purchase reasonable tabs without remedy
levitra online http://levitragtr.com - levitra 20 mg reviews levitra experiences levitra 20 mg price - levitra better than levitra levitra genA©rico

07/08/18
Wizliamglult: Suitable cheaply tdlfl no preparation
buy cialis online http://cialis-walmart.shop - cialis over counter learn about erectile dysfunction ed cialis tadalafil cialis over counter - cialis 20mg online return to board index online order lilly cialis

06/06/18
Bor en Roza: 23 juli 2012

23 juli 2012. het was erg gezellig een nacht hier te zijn! Het avondeten was erg lekker en "Scopa" spelen was erg lollig. Lisa en Zampi zijn m'n 2 nieuwe vrienden, wat ik erg leuk vind! xxx Roza (en Bor)


23/07/12
21 juli 2012: Ramie, Marjan, Freek en Stijn

21 juli 2012. Wat een geweldige "tussenstop"! beter kan je je niet wensen. Een warm welkom en heerlijk eten, ondanks een late aankomst na pech met de auto. Meteen weer afgesproken voor de terugweg. Ramie, Marjan, Freek en Stijn


21/07/12
met toestemming uit gastenboek overgenomen: Ari, José, Sam en Sarah

Zaterdag 21 juli 2012. Na een warme dag in de auto was het heerlijk om hier aan te komen in dit paradijsje. Al binnen een uur hadden we het gevoel dat we hier voorlopig wel zouden willen blijven. Het welkom van Dorothé met een aperatiefje en bier was de opmaat van een heerlijk verblijf. De plek, het heerlijke eten, de dieren. Wat kun je lekker koken (ook vegetarisch)! Een heus 3-gangen diner. We hebben genoten en zijn zeker van plan om hier nog eens terug te komen of 't bij anderen aan te bevelen! Ari, José, Sam en Sarah


21/07/12
 
Powered by Phoca Guestbook

bedandbreakfast.com Zoover ANWB