Voeg een bericht toe
 


Ben en Fia Schollmeijer: Ben & Fia: met toestemming overgenomen uit het gastenboek

8 juni 2010 - Lieve Dorothé, Nadat we op jouw perfecte aanwijzingen het pad afreden naar jouw paradijsje, werden we enthousiast ontvangen voor jou en jouw honden Bobo en Zampi. Ook onze Shira werd meteen geaccepteerd. We hebben ons de hele week laten verwennen, we hebben Orvieto, Assisi, Perugia en Todi bezocht, allemaal de moeite waard. Je hebt ons ook mee genomen naar een plaatselijke markt van bloemen en streekproducten, dat was misschien nog wel het leukst omdat het zo typisch Italiaans was! Bedankt voor de gastvrijheid, liefs van Ben & Fia, poot van Shira


08/06/10
Hennie en Jo Somers: met toestemming overgenomen uit het gastenboek

13 mei 2010 Lieve Dorothé, we hebben de afgelopen 2 weken ontzettend genoten van je gastvrijheid en alle heerlijke dingen die ons werden voorgezet.We hebben zo'n beetje San Francesco gevolgd, een soort bedevaart met al die kerken die we gezien hebben. De mooiste (volgens ons) staat in Montefiascone. Voor aardewerk kun je het beste naar Siena, Cortona, Orvieto en Deruta. We zijn ook veel kleine plaatsjes binnengereden, allemaal de moeite waard mn Montepulciano.Bedankt voor de gezellige avonden bij de open haard met Bobo en Zampi die ons steeds weer het gevoel gaven thuis te komen, heel veel liefs en tot een volgende keer, Jo en Hennie


13/05/10
Heidi Gloessner: Heidi Gloessner : copied from guestbook with permission

07.10.2009 Liebe Dorothé Du lebst Deinen Traum! Wie wunbderbar! Was Du in einem Jahr alles zustande gebracht hast - unglaublich! Vielleicht wird in noch einem Jahr schon ein neuer kleiner Agriturismo bei Ficulle eroeffnet ..... Ich wuensche Dir jedenfalls (wie wir im Theater sagen) ein grosses Toitoitoi fuer alle Deine Plaene! Mit Deiner positiven Kraft wirst Du Berge versetzen. Con affetto, Heidi


07/10/09
Arie en Joke de Bruijn: Vakantie augustus 2009

Ook wij hebben genoten van 2 heerlijke weken in Dorothe's paradijs! Wat is het rustig en fijn om 's-morgens even naar de kippen te gaan, een beetje rommelen in de moestuin, plantjes watergeven; heerlijk luieren, lezen, schommelen in de hangmat. Niet te vergeten natuurlijk het heerlijke eten, de lekkere wijn, en de kaartspelletjes tot 's-avonds laat! De omgeving is schitterend, niet zo touristisch als Toscane wat wel zo fijn is. Leuke plaatsjes en winkeltjes, hoort tenslotte ook bij de vakantie. Kortom een fantastische plek om vakantie te vieren!! Arie en Joke de Bruijn.


01/08/09
Arjen en Hélène: Arjen & Hélène : met toestemming overgenomen uit het gastenboek

23 september 2009 Lieve Dorothé, Dank voor je grote gastvrijheid, we hebben genoten van je verborgen paradijs in Umbrie ... Genoten ook van je fatastische kookkunsten, de gezelligheid, de beestenboel - Zampi heeft mijn hart gestolen - maar ook de poezen, ganzen, kippen en braadhaantjes. Zelfs meneer de haan met zijn vroege gekakel is hier onmisbaar! We hebben ook genoten van de dorpsfeesten, de vendemmia en de hartelijkheid van je Italiaanse vrienden. Van het prachtige landschap, de mooie dorpjes en de avondjes Scopa spelen; wat hebben we gelachen! H&A


23/08/09
 
Powered by Phoca Guestbook

bedandbreakfast.com Zoover ANWB