Post Message
 


Bor Borren: Met toestemming van Bor Borren overgenomen uit het gastenboek:

Lieve Dorothé, Ik ben erg gelukkig dat ik een maand op jouw "stekje" heb mogen verblijven. De olijfoogst met de fraaie opbrengst, de klusjes, het samenzijn met de andere help-x medewerkers Celia en Vladimir, het buiten lunchen tot eind november, jouw kookkunst, scopa en sjoelen, de gesprekken en de lol waren een verademing.Een periode van bijkomen. En het is heerlijk het ritme van Monte Cerro te ervaren met de ganzen, de schaapjes Dolly en Lexie, de eigenwijze katten met in het bijzonder Tommy, dappere Bobo en de avonturen met Zampi! We gaan elkaar wel vaker zien in het prachtige Italie! Ciao Bor


11/05/12
Maarten en Anja: Met toestemming van Bor Borren overgenomen uit het gastenboek:

15 oktober 2011 Lieve Dorothé We dachten een goed verblijf op "doorreis" te hebben gevonden, maar vonden een plaats waar we graag een keer terug komen als doel van de reis. Hartelijk dank voor je gezelligheid, heerlijke eten en fijne kamer! We komen graag een keer Umbrie vanuit Monte Cerro ontdekken. Liefs, Anja & Maarten


15/10/11
Victoria Wissing: Met toestemming overgenomen uit het gastenboek

Juli 2011 - Lieve Dorothé, Wat is het hier heerlijk, ik ben helemaal uitgerust en volgegeten. De kamer was fijn, ik heb heerlijk geslapen op het reusachtige bed onder het nachtelijke tetteren van de krekels. Wat zal ik de knuffels van de honden missen en het getok van Annie (kip) in de open haard (waar ze dagelijks haar ei kwam leggen). Ik kkom terug wanneer het minder warm is om de handjes te laten wapperen op het land. Heel veel dank voor je goede zorgen en steeds maar weer lekker eten. Victoria


01/07/11
Bert Popma: Met toestemming overgenomen van email bericht

November 2010 - Ciao Dorothé, Al je inspanningen en de promotie die je pleegt, geweldig, magnifico! Niets dan lof over je grenzenloze gastvrijheid, de prachtige locatie van je gastenhuis. En dan het waanzinnig lekkere voedsel dat jij op tafel weet te zetten, met daarnaast de fantastische rijke natuur rondom jouw "dominio". Eind november, la raccolta delle olive en de gang naar de frantoio, waar het groene goud wordt geperst. Het grote verschil tussen bloedhete zomers en de barre winterkou en dan die herfstkleuren waarbij het lijkt of alles in een vuurrode helse brand staat. Je website ziet er tof uit, je kamers fris en schoon. Kan niet anders dan dat je meer en meer gasten gaat aantrekken die ook kunnen gaan genieten van een heerlijk verblijf en alles wat Monte Cerro te bieden heeft. Het ga je goed, arrivederci, Bert


01/11/10
Ben en Fia Schollmeijer: Ben & Fia: met toestemming overgenomen uit het gastenboek

8 juni 2010 - Lieve Dorothé, Nadat we op jouw perfecte aanwijzingen het pad afreden naar jouw paradijsje, werden we enthousiast ontvangen voor jou en jouw honden Bobo en Zampi. Ook onze Shira werd meteen geaccepteerd. We hebben ons de hele week laten verwennen, we hebben Orvieto, Assisi, Perugia en Todi bezocht, allemaal de moeite waard. Je hebt ons ook mee genomen naar een plaatselijke markt van bloemen en streekproducten, dat was misschien nog wel het leukst omdat het zo typisch Italiaans was! Bedankt voor de gastvrijheid, liefs van Ben & Fia, poot van Shira


08/06/10
 
Powered by Phoca Guestbook

bedandbreakfast.com Zoover ANWB